Inspelad workshop - Tänd din inre eld! ❤️

Ge dig själv en riktigt härlig stund där du njutningsfullt väcker liv i din sensuella sida med denna inspelade workshop som du kan se direkt vid köp!

Sensuell njutning

Se fram emot 80 minuter av njutning där du blir vägledd genom övningar som låter dig sjunka djupt in i din kropp och med alla sinnen ge dig själv en lustfylld stund med dig själv.

Det är hett, det är sexigt och det är väldigt, väldigt sensuellt... 🔥❤️

Workshopen börjar med en lugn sensuell andningsövning för att du ska få hjälp att känna mer av din kropp och mjukt väcka glöden i dig.

Efter det övergår vi till en mer lekfull och sinnlig övning, och då kommer du att vilja ha olika föremål till hands.

Du får också lära dig mer om (själv)-njutning och orgasm, eftersom det finns ett direkt samband mellan hur du förhåller dig till din kropp sexuellt och hur tillgänglig du är för kärlek och intimitet.

80 minuter av njutning

Ta med dig:
- något riktigt smaskigt att äta eller smaka på
- något som doftar ljuvligt 
- en sak eller ett klädesplagg som sänder rysningar av välbehag genom din kropp när den rör vid dig.

Ta med dig något riktigt smaskigt att äta eller smaka på, något som doftar ljuvligt och en sak eller ett klädesplagg som sänder rysningar av välbehag genom din kropp när den rör vid dig.
Type something

Hej! Jag är Sandra Bergman

Jag är här för att mjukt bjuda in dig till dig själv och till den djupa intimitet du längtar efter.  

Jag bryr mig verkligen om dig.  
Jag vill att du ska vara bekväm med alla sidor av din sexualitet.   Jag vill att du ska växa dig kraftfull och djupt grundad i dig själv. För jag vet hur viktigt det här är för att du ska njuta av livet fullt ut.    

Jag har själv gjort mitt inre arbete, så jag vet hur jag ska vägleda dig på ett tryggt sätt som är unikt för mig så att du också kan uppleva närhet, kontakt och intimitet på en djupare nivå än du kanske någonsin har känt.  

I 14 år har jag hållit workshops och sessioner i intimitet, tantra och sexualitet. Det började med en utbildning till sexsibilitycoach som  sedan följts av några av de mest omfattande och välrenommerade utbildningarna i världen idag inom tantra och sexualitet, bland annat med Layla Martin och Ma Ananda Sarita.  

Jag har i flera år studerat med shamaner vilket har tagit mig med på ett flertal utbildningar och resor runt om i världen där jag har inspirerats och initierats.  

Tack vare all denna utbildning och erfarenhet har jag ett omfattande bibliotek av kunskap och metoder som du får ta del av under vår tid tillsammans.  

Så min inbjudan är att slå följe med mig ett stycke på din kanske största inre resa någonsin.

Workshop

250 SEK

Köp nu