TANTRAKURS
8-10 november, Sju sjöar i Mark  

Chakran

 & Polariteter

med Sandra Bergman

Kursgården har perfekt läge från många platser:
Bil: 1 timmes bilresa från Göteborg, 1 timme 45 minuter från Jönköping, 2 timmar 30 minuter från Malmö,
5 timmar från Stockholm, 50 minuter från Borås.    
Tåg och buss: Stannar i Horred, Västtrafik, linje Varberg-Herrljunga. Vi kan hämta dig i Horred mot en avgift på 50 kr.

CHAKRASYSTEMET

Chakra, en portal in till tantra

Tantra är en av de få spirituella vägar där vi OMFAMNAR alla delar av oss själva och tillåter oss njutning genom kroppen.

För att öppna upp för mer njutning och djupare intima möten kommer du under denna intensiva helg att få rena dina chakran så att din livsenergi kan börja flöda ordentligt.  

Genom att rena våra chakran öppnar vi upp för att känna mer och vara mer av den vi egentligen är och med det följer ett omfamnade av vår sexualitet, eftersom den är starkt kopplad till vår livsenergi.  

Vi har positiva respektive receptiva poler i våra chakran och dessa är olika för män och kvinnor. Det vi behöver göra är att identifiera oss med BÄGGE inre polariteter av feminint och maskulint för att kunna växa och utvecklas, och det oavsett kön eller icke-kön.  

Inom tantra finns kunskapen om hur vi förenar dessa polariteter och under tantrakursen kommer du att få lära dig hur du gör det.  

Så varmt välkommen på denna inre resa där du får känna kraften i din egen kundalinienergi och den potential till njutning och extas som den håller!

DET HÄR ÄR FÖR DIG

som är ny på tantra eftersom stort fokus ligger på att skapa en trygg atmosfär så att du vågar mjukna och släppa fram de känslor som du håller tillbaka. Det är så du sätter fart på din sexuella energi, flödet av liv i din kropp och som behövs för att du ska kunna känna närhet till andra och större njutning i din kropp.

Även du som är mer erfaren och vill fördjupa din förståelse av dina chakran och dess polariteter kommer att få ut mycket av kursen. Det är värdefullt att själv uppleva skillnaden i dina chakran och lära dig hur du kan öppna upp de som har stagnerat.

Hej! Jag är Sandra Bergman

Välkommen att följa med mig på en inre resa som öppnar magin till ett djupt tillfredsställande kärleksliv. 

Som en erfaren tantralärare och intimitetscoach har jag fått djupgående kunskaper genom studier med många inflytelserika lärare. Denna gedigna bakgrund gör mig till en trygg guide på din väg mot ett mer nära och intimt kärleksliv.  

Min resa har inte bara omfattat studier av tantra och intimitet. Under många år har jag också vandrat tillsammans med shamaner där jag blivit initierad till att se bortom det uppenbara och som låter mig belysa detta även för dig. 

När du väljer att arbeta med mig kommer du att ha en mentor som har gått samma väg som du nu är på. Jag delar med mig av visdom som jag har samlat på mig genom år av studier och personlig erfarenhet.   

Min unika förmåga att kombinera allvarliga ämnen med en lättsam atmosfär skapar ett säkert utrymme för dig att utforska, växa och omfamna ditt sanna jag.

Röster från tantrakursen 2022-2024

Fundera inte, gå! Det jag upplevde under helgen var helt fantastiskt. Stark lust, glädje, närhet, värme, underbara människor. Sandra skapar en trygg, öppen välkomnande atmosfär. Hon Instruerar både hur jag skall göra, vad jag skall vara uppmärksam på och vad målet är. Nu efter kursen fortsätter jag min process att fästa det jag funnit på fastare grund.

Thomas Gottberg

Omfamna dina rädslor och kasta dig ut. Jag har fått med mig en större förståelse/kärlek och en vilja/lust att fortsätta leva med tantran närvarande i vardagen. Du är empatisk, varm, närvarande och sann och det bästa från kursen är sättet du förmedlade dina kunskaper och erfarenheter på. Superfin kurslokal och jättebra mat.

Tomas

"Din skämtsamhet kring ämnet och närhet till skratt underlättade allting. Du var lugn och utstrålande erfarenhet och kunskap vilket gjorde att man engagerade sig under hela kursen. Bemötandet och uppföljningen när något var jobbigt fick det verkligen att kännas som man blev sedd och var trygg vilket var otroligt lugnande." 

Deltagare

Gör det bara om det känns rätt i ditt hjärta! Det finns inget att vara rädd för och själv upptäckte jag att jag var mycket modigare än jag trodde. Jag kände direkt tillit till Sandra, som också visade sig leda kursen med säker hand. Sandra är lugn, tydlig och inkluderande och har en ödmjuk pondus och bjuder verkligen på sig själv!

Susanne Dahlgren

"Du är empatisk och väljer övningar och presenterar dem noggrant och tydligt. Imponerande att se att du håller ihop gruppen trots att de befinner sig i olika faser och att du har en stark tro på deras läkningsprocess. Du förmedlar detta på ett kraftfullt och empatiskt sätt."


Deltagare

"Med sin närvaro och öppenhet fick Sandra mig, som tidigare aldrig trott att Tantra var något för mig, att våga ta steget. Med sexuella trauman i bakgrunden har jag varit rädd för vad som skulle komma upp, men jag kände mig trygg och vågade släppa taget om det som behövde läkas".


Ulrika

PRAKTISK INFORMATION

~ NÄR ~
8-10 november

~ TIDER ~
Fredag kl 17.00 - söndag kl 16.00 (kan komma att justeras något).
Incheckning från kl 15.00.

~ VAR OCH HUR MAN KOMMER HIT ~
Adress: Sju sjöar, Brännared Holmen 3, 519 97 Öxnevalla, Västsverige.  

Flygplats: Närmaste flygplats är Landvetter i Göteborg och ligger 50 minuters bilresa bort.
 
Bil: 1 timmes bilresa från Göteborg, 1 timme 45 minuter från Jönköping, 2 timmar 30 minuter från Malmö, 5 timmar från Stockholm, 50 minuter från Borås.  

Tåg och buss: Stannar i Horred, Västtrafik, linje Varberg-Herrljunga. Vi kan hämta dig i Horred mot en avgift på 50 kr.

~ FÖR VEM ~
Kursen är för dig oavsett relationsstatus, sexuell läggning eller erfarenhetsgrad. Du är välkommen som du är. Oftast brukar de flesta vara ganska nya på tantra och singel. Kommer ni som par kan ni välja att göra övningarna ihop.

~ KURSAVGIFT ~
Super early bird till 1 juli: 5.300 kr
Early bird till 1 september: 5.600 kr
Därefter ordinarie pris: 5.900 kr

(alla priser inkl. moms)
Boende fre-sön i dubbelrum med hotellstandard samt mat (med kött/fisk) från middag fre-lunch söndag. Du delar rum med person av samma kön. Kommer ni som par har ni eget rum. Enkelrum kan finnas, kostar extra.

~ ANMÄLAN~
Den här kursen har balans mellan män och kvinnor så beroende på anmälda kan anmälan för ena könet stängas.

~ AVBOKNINGSREGLER~
Anmälan är bindande och återbetalas inte om närmare än 30 dagar innan kursen. Vid avbokning innan dess gäller följande:
30-60 dagar innan kursstart: 50 % återbetalas.
Mer än 60 dagar återbetalas allt exkl. en anm. avgift på 800 kr.

Ett tips är att teckna en extra reseförsäkring på din hemförsäkring som ersätter dig om du skulle behöva avboka kursen. Kostar ett par hundra och räcker ett helt år.

Skulle kursen bli inställd återbetalas hela summan.

~ FRÅGOR ~
Hör av dig om du är osäker eller undrar något: intimitetscoach@gmail.com, 0700-583938

Varmt, varmt välkommen! ❤️

Sara om sin upplevelse av tantrakurs med mig

Elisabeth om sin upplevelse av tantrakurs med mig

Om varför det är så viktigt att förstå våra chakran

Under denna frigörande kurs får du:

Lär dig hur du polariteter på din väg mot djupare intimitet

Vi har positiva respektive receptiva poler i våra chakran och dessa är olika för män och kvinnor så därför är det viktigt att få uppleva möten med motpoler under kursen. Det får oss att identifiera oss med BÄGGE polariteter i oss själva och hjälper oss att förstå hur olika män och kvinnor fungerar emotionellt och sexuellt utifrån denna förståelse. Det är verkligt värdefull kunskap som kommer underlätta dina relationer. Därför kommer det vara balans mellan män och kvinnor på kursen.

Öka flödet i dina chakran så att du kan känna mer närhet, glädje och njutning

Det är lätt att hamna i en slags stillastående, där vi känner oss avstängda. Det är som om vi tappar förmågan att känna njutning, hantera känslor och uppleva vår kraft. Men under den här helgen får du chansen att sätta fart på det inre flödet. Vi kommer att ge oss in i en djup reningsprocess som kan kännas som en emotionell karusell. Det handlar om att skapa utrymme för alla de känslor vi har tryckt ner och gömt undan. Det blir som att rensa ut garderoberna av gamla känslomässiga kläder, och i den processen kan du möta allt från skrattets befrielse till tårarnas helande kraft och ilska som frigörande energi.

Tillåta dina känslor att flöda i olika tantriska övningar

Våra känslor är som nycklar till en dold värld av djupare medvetenhet, och inom tantra förstår och använder vi oss av den kraften fullt ut. Men här är det knepiga – längs livets väg har många av oss lärt oss att stänga av vissa känslor. Varför? Jo, för att de kan bringa smärta och obehag. Men när vi stänger av känslorna, blockerar vi samtidigt flödet av liv i oss. På kursen kommer du att få utforska och återupptäcka den kraft som ligger i att vara helt och hållet levande genom dina känslor, och hur detta kan öppna upp dörren till en djupare kontakt både med dig själv och det större universum.

Aktivera din sexuella energi och sprida ut njutning i hela din kropp

Genom att aktivera och styra din inre livsenergi får du möjlighet att uppleva en större njutning som genomsyrar hela kroppen. Samtidigt blir detta livsflöde en portal till djupare dimensioner av medvetenhet och närvaro i livet. Det är som att du skapar en länk till något större än dig själv, till den ursprungliga källan av medvetande. Genom att utforska och integrera detta flöde i ditt dagliga liv, kommer du att känna hur det ger en mer meningsfull och närvarande upplevelse av tillvaron. Det är som att du stegvis öppnar upp för en rikare förståelse av dig själv och din plats i den stora helheten.

Ge och ta emot sensuell närvarande beröring i par

Att ge och ta emot sensuell närvarande beröring i par berikar både kropp och själ. För att skapa en balans inom oss behöver vi kombinera kraftfulla och aktiverande övningar med de som hjälper oss att landa mjukt i kroppen. På kursen kommer du att få möjligheten att utforska och uppleva detta genom underbar, inkännande massage i par. Genom dessa övningar lär ni er att öppna upp för en ömsesidig närvaro som sträcker sig bortom det fysiska. Du får inte bara möjligheten att landa mjukt i din egen kropp utan också att dela detta fina ögonblick av närhet och njutning med din kurskamrat. 

Under lekfulla former interagera med de andra deltagarna

Under lekfulla former interagerar vi med de andra deltagarna – en viktig ingrediens i mina kurser. Varken tantra eller jag tar livet gravallvarligt. Tvärtom, lek och skratt är våra bryggor till högre vibrationer och livsglädje. Därför är det helt naturligt att lekfullhet är en självklarhet i min undervisning. Det öppnar upp för en mer avslappnad närvaro i ögonblicket, där vi tillåter oss själva att vara spontana och kreativa. Så, under kursen blir lek inte bara en paus från allvaret utan också en portal till en lättare, mer glädjefylld upplevelse av både tantra och livet i sig.

Kursgården Sju sjöar


Att vara på retreat är verkligen att stänga av yttervärlden och kunna slappna av. Få all mat tillagad, bara att sätta sig vid dukat bord och njuta av sällskap och smaker. Sova i en nybäddad skön säng och vakna utvilad dagen därpå. Njuta av en skön dusch på rummet efter våra lite mer svettiga övningar. Ta en promenad i den vackra naturen som omger kursgården, själv eller i sällskap med andra.


Det är njutning och avslappning och omsorg. För när vi kan släppa allt det praktiska runtomkring oss och istället låta oss tas omhand frigör det energi och tid att gå inåt istället. Och det är något tantra vill erbjuda dig. Energi att frisläppa det som håller dig tillbaka i livet och tid att se inåt och hitta din sanning om vem du är, innerst inne.


Här finns också ett 
FANTASTISKT KURSRUM

Det är den plats där vi tillbringar mest tid tillsammans och som håller oss när vi dyker in i tantrans värld.

Här njuter vi av varandras beröring och massage, vi dansar tillsammans och vi skrattar och gråter ihop.

Här får du tillåtelse att bara vara. Låta dina masker rämna, låta ditt autentiska jag komma fram.

För här är du hållen och accepterad, precis som du är.

Röster från tantrakursen 2022-2024

Det är en mycket berikande kurs som ger insikt i tantra på ett trevligt sätt. Du leder gruppen på ett tryggt, kompetent, fokuserat och empatiskt sätt. Det var fantastiskt att se hur deltagarna under helgen öppnade upp sig mer och mer. Det var också så vackert att mötas i respekt och närhet.

Lill Andersson

Gå kursen för att utforska dig själv och komma i kontakt med dina energier och njuta av livet med dans, beröring, etc. Men också för att öva närvaro i intima möten i en trygg miljö. Helt enkelt för att bli mer av den du verkligen är. Jag tar med mig hem en härlig känsla av en vibrerande kropp full av energi.

Mats

Jag hade en fantastisk upplevelse på en tidigare kurs med Sandra när jag gick in som en person och kom ut som en annan person. Sandra är väldigt duktig på att anpassa de olika workshoparna efter den unika gruppens behov och erfarenheter.


Pelle Sederkvist

På kursen kan du känna dig trygg och gå den där extra milen utan att känna dig generad. Gå kursen och möt livet som en friare person, du kommer inte att ångra det efteråt.
 

Deltagare

Sandra har en varm energi och ger av sig själv. Varje gång hon visar något så ger hon allt i övningen samtidigt som hon har nära till skratt. Det är inte svårt att slappna av och gå in fullt ut i övningar när Sandra visar vägen."

Deltagare

Kom till kursen om du vill fylla på med glädjefylld njutning. Fysiska övningar blandas med att gå djupt in i kroppen för att hitta avslappning och energisk glädje.

Deltagare

Vanliga frågor

Kursen är för dig som vill komma i djupare kontakt med dig själv och andra. 
Det ligger en otrolig kraft i vår sexualitet. Och när vi förstår att använda den för att rena den stagnation som uppstått i vårt energisystem, våra chakran, kommer vi känna oss uppfyllda av liv. Det visar sig genom att du känner dig friare i kroppen och i ditt sätt att vara genom lust och lekfullhet, sårbarhet och kraft. Alla dessa polariteter. Så när du kommer på kurs med mig så är det här vad du får uppleva i olika former.

Många som kommer är på sin första tantrakurs.
Det kräver lite mod att gå på tantrakurs för första gången och den vetskapen har både jag och mina fina medhjälpare. Så var försäkrad om att vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg under kursen. Du är i gott sällskap och vi välkomnar dig med öppen famn. Och känner du att du vill prata med mig inan du bestämmer dig, skicka ett mejl med ditt telefonnummer så ringer jag upp dig. 

Ja, det kommer det att vara. 
Ibland uppfattas tantra som extremt könspolariserat. Men eftersom vi har positiva respektive receptiva poler i våra chakran och dessa är olika för män och kvinnor så är det viktigt att få uppleva möten med motpoler under kursen. Det hjälper oss att identifiera oss med BÄGGE polariteter av feminint och maskulint i oss själva och det är vägen till balans i våra liv och relationer. 

Nej, det behöver du inte. 
Det här är din resa oavsett om du är i relation/er eller inte. Kommer ni som par kan ni välja att göra  övningar tillsammans. Kommer du själv gör du övningar ihop med andra deltagare. 

Eventuellt.
Det finns inget självändamål i att vara naken och för att delta i kursen behöver du aldrig ta av dig några kläder. Det kommer däremot att förekomma övningar där du kan välja att vara mer eller mindre påklädd, och även om du själv väljer att bära dina kläder kan andra välja att bära mindre eller inga alls, så att du har en acceptans för det.

Ja, se alternativ nedan. 
Samma avbokningsregler gäller som för fullbetalning.

Ja, det kan du. 
Skicka mig ett mejl här med ditt och företagets namn, adress, telefonnummer samt org.nr. Fakturan ska vara betald innan du räknas som anmäld. Jag kallar dessa kurser för antingen personlig utveckling eller inre ledaraskapsträning, välj själv.

Allmänna villkor tantrakurs

Super early bird till 1 juli: 5.300 kr
Early bird till 1 september: 5.600 kr
Därefter ordinarie pris: 5.900 kr (alla priser inkl. moms)
Kost och logi för fre-sön ingår (kött/fisk i maten).

Anmälan är bindande och återbetalas inte om närmare än 30 dagar innan kursen.
Vid avbokning innan dess gäller följande:
30-60 dagar innan kursstart: 50 % återbetalas.
Mer än 60 dagar innan kursstart återbetalas allt exkl. en anm. avgift på 800 kr.  
Ett tips är att teckna en extra reseförsäkring på din hemförsäkring som ersätter dig om du skulle behöva avboka kursen. Kostar ett par hundra och räcker ett helt år.  
Skulle kursen bli inställd återbetalas hela summan.

Investering

Super Early Bird

5300 SEK

Köp nu

Delbetalning

3 payments of

1990 SEK

per month

Köp nu