TANTRAKURS
8-10 november, Sju sjöar i Mark  

Chakran

 & Polariteter

med Sandra Bergman

Kursgården har perfekt läge från många platser:
Bil: 1 timmes bilresa från Göteborg, 1 timme 45 minuter från Jönköping, 2 timmar 30 minuter från Malmö,
5 timmar från Stockholm, 50 minuter från Borås.    
Tåg och buss: Stannar i Horred, Västtrafik, linje Varberg-Herrljunga. Vi kan hämta dig i Horred mot en avgift på 50 kr.

CHAKRASYSTEMET

Redo för sann känslomässig närhet?

Känner du dig känslomässigt blockerad eller stängd, och har svårt att få djupare kontakt med dig själv eller andra? Tantrakursen Chakran och polariteter-kurs är utformad för att hjälpa dig att uppnå känslomässig öppenhet och sårbarhet, vilket är viktigt för djupare och mer tillfredsställande relationer.

Inre läkning först 
Sann transformation börjar inombords. Kursen fokuserar på att läka dina inre sår, så att du kan frigöra känslomässiga blockeringar och tidigare trauman. Genom att ta itu med dessa inre hinder kan du öppna dig för nya möten och upplevelser.  

Frigör känslomässiga blockeringar 
Många av oss bär på känslomässiga bördor som hindrar vår förmåga att få djup kontakt med andra. I den här kursen lär du dig tekniker för att identifiera och frigöra dessa blockeringar, vilket visar vägen till personlig mognad och sundare relationer. Vår stödjande miljö ger det trygga utrymme du behöver för att helas och växa.  

Upplev känslomässig öppenhet och sårbarhet 
När du läker och släpper taget om tidigare upplevelser som håller dig tillbaka kommer du att märka att du blir mer känslomässigt öppen och sårbar. Denna nyfunna öppenhet kommer att stärka dina relationer, så att du kan knyta an på en djupare nivå med dem omkring dig. Mina övningar och meditationer är utformade för att vägleda dig genom denna transformativa resa.

Så varmt välkommen på denna inre resa där du får känna kraften i din egen livskraft och den potential till njutning och extas som den håller!

För vem?

Nybörjare inom tantra 
Om du precis har börjat din resa med tantra är kursen perfekt för dig. Vi lägger stor vikt vid att skapa en trygg och stödjande atmosfär, så att du kan mjukna och släppa de känslor som du har hållit tillbaka. Detta trygga utrymme är viktigt för att aktivera din sexuella energi och öka flödet av liv i din kropp. Genom att göra det kan du uppleva djupare kontakter med andra och större njutning inom dig själv.

Erfarna utövare välkomna 
Även om du är mer erfaren och vill fördjupa din förståelse för dina chakran och deras polariteter kommer du att ha stor nytta av kursen. Det är ovärderligt att personligen uppleva skillnaderna i dina chakran och lära dig tekniker för att öppna upp de chakran som har stagnerat. Den här kursen ger dig möjlighet att ytterligare utforska och förfina din praktik och öppna upp för nya nivåer av personligt och andligt växande.

Röster från tantrakursen 2023 - 2024

Fundera inte, gå! Det jag upplevde under helgen var helt fantastiskt. Stark lust, glädje, närhet, värme, underbara människor. Sandra skapar en trygg, öppen välkomnande atmosfär. Hon Instruerar både hur jag skall göra, vad jag skall vara uppmärksam på och vad målet är. Nu efter kursen fortsätter jag min process att fästa det jag funnit på fastare grund.

Thomas Gottberg

Omfamna dina rädslor och kasta dig ut. Jag har fått med mig en större förståelse/kärlek och en vilja/lust att fortsätta leva med tantran närvarande i vardagen. Du är empatisk, varm, närvarande och sann och det bästa från kursen är sättet du förmedlade dina kunskaper och erfarenheter på. Superfin kurslokal och jättebra mat.

Tomas

"Din skämtsamhet kring ämnet och närhet till skratt underlättade allting. Du var lugn och utstrålande erfarenhet och kunskap vilket gjorde att man engagerade sig under hela kursen. Bemötandet och uppföljningen när något var jobbigt fick det verkligen att kännas som man blev sedd och var trygg vilket var otroligt lugnande." 

Deltagare

Gör det bara om det känns rätt i ditt hjärta! Det finns inget att vara rädd för och själv upptäckte jag att jag var mycket modigare än jag trodde. Jag kände direkt tillit till Sandra, som också visade sig leda kursen med säker hand. Sandra är lugn, tydlig och inkluderande och har en ödmjuk pondus och bjuder verkligen på sig själv!

Susanne Dahlgren

"Du är empatisk och väljer övningar och presenterar dem noggrant och tydligt. Imponerande att se att du håller ihop gruppen trots att de befinner sig i olika faser och att du har en stark tro på deras läkningsprocess. Du förmedlar detta på ett kraftfullt och empatiskt sätt."


Deltagare

"Med sin närvaro och öppenhet fick Sandra mig, som tidigare aldrig trott att Tantra var något för mig, att våga ta steget. Med sexuella trauman i bakgrunden har jag varit rädd för vad som skulle komma upp, men jag kände mig trygg och vågade släppa taget om det som behövde läkas".


Ulrika

Sara om sin upplevelse av tantrakurs med mig

Elisabeth om sin upplevelse av tantrakurs med mig

Under denna frigörande kurs får du bland annat:

Lära dig aktiveringstekniker för kundalini och chakran

Väck dina energicentra med tantriska metoder som ger dig en större livskraft och balans i tillvaron. Med hjälp av mina guidade tekniker kan du uppnå ett tillstånd där kropp, sinne och ande är i harmoni, vilket skapar förutsättningar för en djupgående transformation.

Frigöra dig från negativa upplevelser och erfarenheter

Läk från tidigare negativa upplevelser och släpp känslomässiga blockeringar som har hindrat dina relationer och sexualitet. I ett tryggt och stödjande utrymme kommer du att lära dig att släppa negativa mönster och bana väg för hälsosammare och mer tillfredsställande relationer.

Engagera dig i tantriska meditationer

 Dyk djupt in i din inre värld genom guidade tantriska meditationer. Dessa kraftfulla metoder hjälper dig att upptäcka din sanna essens och få djupgående insikter i hur du relaterar till din person och dina relationer, vilket främjar andligt uppvaknande och självkännedom.

Utforska polariteterna mellan maskulina och feminina energier

Att förstå och integrera de maskulina och feminina energierna inom dig kan leda till större självmedvetenhet och mer balanserade relationer. Min kurs erbjuder praktiska insikter och övningar för att hjälpa dig att navigera i dessa dualiteter så att dina kontakter blir djupare och mer sanna.

Ge och ta emot sensuell närvarande beröring i par

På kursen kommer du att få möjligheten att utforska och uppleva underbar, inkännande massage i par. Genom dessa övningar lär ni er att öppna upp för en ömsesidig närvaro som sträcker sig bortom det fysiska. Du får inte bara möjligheten att landa mjukt i din egen kropp utan också att dela detta fina ögonblick av närhet och njutning med din kurskamrat. 

Under lekfulla former interagera med de andra deltagarna

Under lekfulla former interagerar vi med de andra deltagarna – en viktig ingrediens i mina kurser. Varken tantra eller jag tar livet gravallvarligt. Tvärtom, lek och skratt är våra bryggor till högre vibrationer och livsglädje och också en portal till en lättare, mer glädjefylld upplevelse av både tantra och livet i sig.

PRAKTISK INFORMATION

~ NÄR ~
8-10 november

~ TIDER ~
Fredag kl 17.00 - söndag kl 16.00 (kan komma att justeras något).
Incheckning från kl 15.00.

~ VAR OCH HUR MAN KOMMER HIT ~
Adress: Sju sjöar, Brännared Holmen 3, 519 97 Öxnevalla, Västsverige.  

Flygplats: Närmaste flygplats är Landvetter i Göteborg och ligger 50 minuters bilresa bort.
 
Bil: 1 timmes bilresa från Göteborg, 1 timme 45 minuter från Jönköping, 2 timmar 30 minuter från Malmö, 5 timmar från Stockholm, 50 minuter från Borås.  

Tåg och buss: Stannar i Horred, Västtrafik, linje Varberg-Herrljunga. Vi kan hämta dig i Horred mot en avgift på 50 kr.

~ FÖR VEM ~
Kursen är för dig oavsett relationsstatus, sexuell läggning eller erfarenhetsgrad. Du är välkommen som du är. Oftast brukar de flesta vara ganska nya på tantra och singel. Kommer ni som par kan ni välja att göra övningarna ihop.

~ KURSAVGIFT ~
Early bird till 1 september: 5.600 kr
Därefter ordinarie pris: 5.900 kr
(alla priser inkl. moms)
Boende fre-sön i dubbelrum med hotellstandard samt mat (med kött/fisk) från middag fre-lunch söndag. Du delar rum med person av samma kön. Kommer ni som par har ni eget rum. Enkelrum kan finnas, kostar extra.

~ ANMÄLAN~
Den här kursen har balans mellan män och kvinnor så beroende på anmälda kan anmälan för ena könet stängas.

~ AVBOKNINGSREGLER~
Anmälan är bindande och återbetalas inte om närmare än 30 dagar innan kursen. Vid avbokning innan dess gäller följande:
30-60 dagar innan kursstart: 50 % återbetalas.
Mer än 60 dagar återbetalas allt exkl. en anm. avgift på 800 kr.

Ett tips är att teckna en extra reseförsäkring på din hemförsäkring som ersätter dig om du skulle behöva avboka kursen. Kostar ett par hundra och räcker ett helt år.

Skulle kursen bli inställd återbetalas hela summan.

~ FRÅGOR ~
Hör av dig om du är osäker eller undrar något: intimitetscoach@gmail.com, 0700-583938

Varmt, varmt välkommen! ❤️

Hej! Jag är Sandra Bergman

Välkommen att följa med mig på en inre resa som öppnar magin till ett djupt tillfredsställande kärleksliv. 

Som en erfaren tantralärare och intimitetscoach har jag fått djupgående kunskaper genom studier med många inflytelserika lärare. Denna gedigna bakgrund gör mig till en trygg guide på din väg mot ett mer nära och intimt kärleksliv.  

Min resa har inte bara omfattat studier av tantra och intimitet. Under många år har jag också vandrat tillsammans med shamaner där jag blivit initierad till att se bortom det uppenbara och som låter mig belysa detta även för dig. 

När du väljer att arbeta med mig kommer du att ha en mentor som har gått samma väg som du nu är på. Jag delar med mig av visdom som jag har samlat på mig genom år av studier och personlig erfarenhet.   

Min unika förmåga att kombinera allvarliga ämnen med en lättsam atmosfär skapar ett säkert utrymme för dig att utforska, växa och omfamna ditt sanna jag.

Om varför det är så viktigt att förstå våra chakran

Kursgården Sju sjöar


Att vara på retreat är verkligen att stänga av yttervärlden och kunna slappna av. Få all mat tillagad, bara att sätta sig vid dukat bord och njuta av sällskap och smaker. Sova i en nybäddad skön säng och vakna utvilad dagen därpå. Njuta av en skön dusch på rummet efter våra lite mer svettiga övningar. Ta en promenad i den vackra naturen som omger kursgården, själv eller i sällskap med andra.


Det är njutning och avslappning och omsorg. För när vi kan släppa allt det praktiska runtomkring oss och istället låta oss tas omhand frigör det energi och tid att gå inåt istället. Och det är något tantra vill erbjuda dig. Energi att frisläppa det som håller dig tillbaka i livet och tid att se inåt och hitta din sanning om vem du är, innerst inne.


Här finns också ett 
FANTASTISKT KURSRUM

Det är den plats där vi tillbringar mest tid tillsammans och som håller oss när vi dyker in i tantrans värld.

Här njuter vi av varandras beröring och massage, vi dansar tillsammans och vi skrattar och gråter ihop.

Här får du tillåtelse att bara vara. Låta dina masker rämna, låta ditt autentiska jag komma fram.

För här är du hållen och accepterad, precis som du är.

Röster från tantrakursen 2022-2023

Det är en mycket berikande kurs som ger insikt i tantra på ett trevligt sätt. Du leder gruppen på ett tryggt, kompetent, fokuserat och empatiskt sätt. Det var fantastiskt att se hur deltagarna under helgen öppnade upp sig mer och mer. Det var också så vackert att mötas i respekt och närhet.

Lill Andersson

Gå kursen för att utforska dig själv och komma i kontakt med dina energier och njuta av livet med dans, beröring, etc. Men också för att öva närvaro i intima möten i en trygg miljö. Helt enkelt för att bli mer av den du verkligen är. Jag tar med mig hem en härlig känsla av en vibrerande kropp full av energi.

Mats

Jag hade en fantastisk upplevelse på en tidigare kurs med Sandra när jag gick in som en person och kom ut som en annan person. Sandra är väldigt duktig på att anpassa de olika workshoparna efter den unika gruppens behov och erfarenheter.


Pelle Sederkvist

På kursen kan du känna dig trygg och gå den där extra milen utan att känna dig generad. Gå kursen och möt livet som en friare person, du kommer inte att ångra det efteråt.
 

Deltagare

Sandra har en varm energi och ger av sig själv. Varje gång hon visar något så ger hon allt i övningen samtidigt som hon har nära till skratt. Det är inte svårt att slappna av och gå in fullt ut i övningar när Sandra visar vägen."

Deltagare

Kom till kursen om du vill fylla på med glädjefylld njutning. Fysiska övningar blandas med att gå djupt in i kroppen för att hitta avslappning och energisk glädje.

Deltagare

Vanliga frågor

Kursen är för dig som vill komma i djupare kontakt med dig själv och andra. 
Det ligger en otrolig kraft i vår sexualitet. Och när vi förstår att använda den för att rena den stagnation som uppstått i vårt energisystem, våra chakran, kommer vi känna oss uppfyllda av liv. Det visar sig genom att du känner dig friare i kroppen och i ditt sätt att vara genom lust och lekfullhet, sårbarhet och kraft. Alla dessa polariteter. Så när du kommer på kurs med mig så är det här vad du får uppleva i olika former.

Många som kommer är på sin första tantrakurs.
Det kräver lite mod att gå på tantrakurs för första gången och den vetskapen har både jag och mina fina medhjälpare. Så var försäkrad om att vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg under kursen. Du är i gott sällskap och vi välkomnar dig med öppen famn. Och känner du att du vill prata med mig inan du bestämmer dig, skicka ett mejl med ditt telefonnummer så ringer jag upp dig. 

Ja, det kommer det att vara. 
Ibland uppfattas tantra som extremt könspolariserat. Men eftersom vi har positiva respektive receptiva poler i våra chakran och dessa är olika för män och kvinnor så är det viktigt att få uppleva möten med motpoler under kursen. Det hjälper oss att identifiera oss med BÄGGE polariteter av feminint och maskulint i oss själva och det är vägen till balans i våra liv och relationer. 

Nej, det behöver du inte. 
Det här är din resa oavsett om du är i relation/er eller inte. Kommer ni som par kan ni välja att göra  övningar tillsammans. Kommer du själv gör du övningar ihop med andra deltagare. 

Eventuellt.
Det finns inget självändamål i att vara naken och för att delta i kursen behöver du aldrig ta av dig några kläder. Det kommer däremot att förekomma övningar där du kan välja att vara mer eller mindre påklädd, och även om du själv väljer att bära dina kläder kan andra välja att bära mindre eller inga alls, så att du har en acceptans för det.

Ja, se alternativ nedan. 
Samma avbokningsregler gäller som för fullbetalning.

Ja, det kan du. 
Skicka mig ett mejl här med ditt och företagets namn, adress, telefonnummer samt org.nr. Fakturan ska vara betald innan du räknas som anmäld. Jag kallar dessa kurser för antingen personlig utveckling eller inre ledaraskapsträning, välj själv.

Allmänna villkor tantrakurs

Anmälan sker genom inbetalning av kursavgiften helt eller delvis (se aktuellt pris nedan).
Kost och logi för fre-sön ingår.

Anmälan är bindande och återbetalas inte om närmare än 30 dagar innan kursen.
Vid avbokning innan dess gäller följande:
30-60 dagar innan kursstart: 50 % återbetalas.
Mer än 60 dagar innan kursstart återbetalas allt exkl. en anm. avgift på 800 kr.  
Ett tips är att teckna en extra reseförsäkring på din hemförsäkring som ersätter dig om du skulle behöva avboka kursen. Kostar ett par hundra och räcker ett helt år.  
Skulle kursen bli inställd återbetalas hela summan.

Investering

Early Bird

5600 SEK

Köp nu

Delbetalning

3 payments of

1990 SEK

per month

Köp nu