Tantrakurs
Chakran och polariteter
10-12 MARS

CHAKRASYSTEMET

Tantra är en av de få spirituella vägar där vi OMFAMNAR alla delar av oss själva och tillåter oss njutning genom kroppen.

För att öppna upp för mer njutning och djupare intima möten kommer du under denna intensiva helg att få rena dina chakran så att din livsenergi kan börja flöda ordentligt.  

Genom att rena våra chakran öppnar vi upp för att känna mer och vara mer av den vi egentligen är och med det följer ett omfamnade av vår sexualitet, eftersom den är starkt kopplad till vår livsenergi.  

Vi har positiva respektive receptiva poler i våra chakran och dessa är olika för män och kvinnor. Det vi behöver göra är att identifiera oss med BÄGGE inre polariteter av feminint och maskulint för att kunna växa och utvecklas, och det oavsett kön eller icke-kön.  

Inom tantra finns kunskapen om hur vi förenar dessa polariteter och under tantrakursen kommer du att få lära dig hur du gör det.  

Så varmt välkommen på denna inre resa där du får känna kraften i din egen kundalinienergi och den potential till njutning och extas som den håller!

DET HÄR ÄR FÖR DIG

som är ny på tantra eftersom stort fokus ligger på att skapa en trygg atmosfär så att du vågar mjukna och släppa fram de känslor som du håller tillbaka. Det är så du sätter fart på din sexuella energi, flödet av liv i din kropp och som behövs för att du ska kunna känna närhet till andra och större njutning i din kropp.

Även du som är mer erfaren och vill fördjupa din förståelse av dina chakran och dess polariteter kommer att få ut mycket av kursen. Det är värdefullt att själv uppleva skillnaden i dina chakran och lära dig hur du kan öppna upp de som har stagnerat.

Hej! Jag är Sandra Bergman

Jag är här för att mjukt bjuda in dig till dig själv och till den djupa och samtidigt vilda intimitet du drömmer om och längtar efter.

Jag bryr mig verkligen om dig. 
Jag vill att du ska tillåta dig att ha djup och nära intimitet.
Jag vill att du ska vara bekväm med alla sidor av din sexualitet.  
Jag vill att du ska växa dig kraftfull och djupt grundad i dig själv.
För jag vet hur viktigt det här är för att du ska njuta av livet fullt ut.  

Jag har själv gjort mitt inre arbete, så jag vet hur jag ska vägleda dig på ett tryggt sätt som är unikt för mig vilket hjälper dig att uppleva närhet, kontakt och intimitet på en djupare nivå än du kanske någonsin har känt.

I 13 år har jag hållit workshops och sessioner i intimitet och sexualitet. Det började med en utbildning till sexsibilitycoach som  sedan följdes av några av de mest omfattande och välrenommerade utbildningarna i världen idag inom tantra och sexualitet, bland annat med Layla Martin och Ma Ananda Sarita.

Jag har i flera år studerat med shamaner vilket har tagit mig med på ett flertal utbildningar och resor runt om i världen där jag har inspirerats och initierats.

Tack vare all denna utbildning och erfarenhet har jag ett omfattande bibliotek med metoder för en mängd olika frågeställningar som du får ta del av under vår tid tillsammans.  

Så min inbjudan är att låta mig följa dig en bit på din kanske största resa någonsin.

Hör Sara dela sin upplevelse från kursen i höstas.

POLARITETER

När vi inte förstår den grundläggande funktionen i våra chakra uppstår det så lätt onödiga konflikter och känslor mellan män och kvinnor.

En kvinna vill t ex känna en kontakt i hjärtat innan hon vill ha sex med honom, men om hon känner att han inte möter henne där uppstår lätt tron att han inte älskar henne och därför vill hon inte ha sex med honom.  

Han å sin sida vill först ha sex innan han kan möta henne i hjärtat och undrar varför vill hon aldrig ha sex eller ha sex så sällan trots att han försöker hetsa upp henne sexuellt på alla sätt.  

Det de inte förstår är att vägen till hennes kön är via genom hennes hjärta och hans väg för att öppna hjärtat är via sitt kön.  

Så att ha balans i våra chakran är viktigare än du kanske tror och vi behöver också vet hur vi skapar den balansen. Det får du lära dig på den här kursen.

Det finns fler exempel på dessa obalanser som vi kommer att gå igenom och du får också lära dig hur du får flöde i dina chakran genom olika tantriska övningar där ni möts i par och hjälper varandra så att du kan omfamna polariteterna både mellan er och i dig själv.  

Det här behöver vi kunskap om för att skapa riktigt djup intimitet och närhet och en sexualitet som går mycket djupare och verkligen ger tillfredsställelse. 

Under denna njutbara och kanske lite utmanande kurs får du:

Lär dig hur du kan använda polariteter på din väg mot djupare intimitet

Eftersom vi har positiva respektive receptiva poler i våra chakran och dessa är olika för män och kvinnor så är det viktigt att få uppleva möten med motpoler under kursen. Det hjälper oss att identifiera oss med BÄGGE polariteter av feminint och maskulint i oss själva och det är vägen till balans i våra liv och relationer. Därför kommer det vara balans mellan män och kvinnor på kursen.

Rena dina chakran så att ditt flöde av livsenergi ökar och ger dig mer glädje och njutning

Stagnation i våra chakran är den största anledningen till att vi känner mindre njutning, känslor och kraft. Så den här helgen kommer du att få sätta fart på flödet ordentligt och göra en ordentlig rening. Räkna med både skratt, tårar och uttryck för ilska eftersom det är att ge plats för de känslor vi hållit nere som vi renar oss.

Tillåta dina känslor att flöda genom andning, rörelse och ljud i olika tantriska övningar

Våra känslor är portar in till högre medvetenhet och det vet och använder sig tantra av. Däremot har många av oss lärt oss att stänga av somliga känslor under livet för att de orsakar smärta och med det stannar vi av flödet av liv i oss. Vi vill ha tillgång till et flödet eftersom det sätter oss i kontakt med både oss själva och det som är större än oss, och därför behöver vi göra övningar som stödjer oss i att öppna upp den kanalen igen.

Aktivera din sexuella energi och sprida ut njutning i hela din kropp

När vi sätter fart på livskraften och låter den stiga inåt och uppåt kan vi uppleva en så stor njutning på sätt vi kanske inte gjort förut och det får du möjlighet till på kursen.

Ge och ta emot sensuell närvarande beröring i par

För att skapa balans i oss behöver vi varva aktiverande kraftfulla övningar med sådana som får oss att landa mjukt i kroppen och det får du också göra genom härlig, inkännande massage i par. Mums för kropp och själ!

Under lekfulla former interagera med de andra deltagarna

Varken tantra eller jag tar livet gravallvarligt eftersom lek och skratt är det som sätter oss i kontakt med högre vibrationer och livsglädje. Därför är det en självklarhet att inkludera lekfullhet i mina kurser.

PRAKTISK INFORMATION

~ NÄR ~
10-12 mars, FULLBOKAD!

~ TIDER ~
Fredag: Vi börjar kl 17.00.
Du kan checka in från kl 15.00 och te och frukt står framdukat kl 16.
Söndag: Vi slutar kl 17.00.

~ PLATS ~
Sju sjöar i Marks kommun.

~ FÖR VEM ~
Kursen är för dig oavsett relationsstatus, sexuell läggning eller erfarenhetsgrad. Du är välkommen som du är. Kommer ni som par kan ni välja att göra övningarna ihop.

~ KURSAVGIFT ~
5.000 kr inkl moms.  
Det ingår 2 nätter (fre-sön) i dubbelrum med hotellstandard (egen dusch och toalett på rummet, lakan och handduk) och all mat som börjar med middag på fredagen och avslutas med lunch på söndagen. De är välkända för sin fantastiska mat som denna helg är vegetarisk.
Enkelrum finns mot tillägg på 395 kr.

~ ANMÄLAN~
Genom att du betalar är du anmäld.

~ AVBOKNINGSREGLER~
Anmälan är bindande och återbetalas inte om närmare än 14 dagar innan kursen. Avbokning innan dess återbetalas 50 % av kursavgiften.

Ett tips är att teckna en extra reseförsäkring på din hemförsäkring som ersätter dig om du skulle behöva avboka kursen. Kostar ett par hundra och räcker ett helt år.

~ FRÅGOR ~
Hör av dig om du är osäker eller undrar något. Klicka här för att skicka e-post. Vill du prata istället så skicka mig ett mejl med ditt telefonnummer så ringer jag upp dig så snart jag får möjlighet. Ibland kan det vara det som  behövs för att du ska känna dig trygg nog att vara med.

Varmt, varmt välkommen! ❤️

Lite om varför det är så viktigt att förstå våra chakran

Röster från tantrakursen i december 2022

”Det är en mycket berikande kurs som ger inblick i tantra på ett fint sätt.
Du leder gruppen på ett tryggt, kompetent, fokuserat och inkännande sätt. Det var fantastiskt att se hur deltagarna under helgen öppnade upp mer och mer. Det var också så vackert att mötas i respekt och närhet.”

Lill Andersson

”Gå kursen för att utforska dig själv och komma i kontakt med dina energier och njuta av livet med dans, beröring, m.m. Men också för att i en trygg miljö få träna på närvaro i intima möten. Helt enkelt för att bli mer av det som är du på riktigt. Jag tar med hem en underbar känsla av en vibrerande kropp full av energi.”

Mats

”Jag hade en fantastisk upplevelse vid tidigare kurs med Sandra då jag gick in som en människa och kom ut som en annan människa.

Sandra är mycket bra att anpassa de olika workshopen efter den unika gruppens behov och erfarenhet.”

Pelle Segerkvist

"Kom till kursen om du vill fylla på med glädjefylld njutning. Fysiska övningar blandas med att gå djupt in i kroppen för att hitta avslappning och energifylld glädje."


Deltagare

"Sandra har en varm energi och bjuder verkligen på sig själv. Varje gång som hon visar något så ger hon allt i övningen samtidigt som hon har nära till skrattet. Det är inte svårt att slappna av och ge sig hän i övningar när Sandra visat."

Deltagare

"På kursen kan du känna dig trygg och ta ut svängarna utan att det känns pinsamt. Gå kursen och möt livet som en friare människa , du kommer inte ångra dig efteråt."


Deltagare

Pelle Sederkvist

"Är man nyfiken på tantra eller vill utvecklas inom tantra är denna kursen perfekt att genomföra."

Elisabeth Linnér

"Du har ett bra upplägg och jag kände att man fick ut mycket av helgen. Så mycket på så kort tid och kom så nära varandra."

Lars Borin

"Var med på kursen för att växa tillsammans med speglingar från andra i kärlekens tecken."

Vanliga frågor

Kursen är för dig som vill känna dig mer (sexuellt) levande. 
Det ligger en otrolig kraft i vår sexualitet. Och när vi förstår att använda den för att rena den stagnation som uppstått i vårt energisystem, våra chakran, kommer vi känna oss uppfyllda av liv. Det visar sig genom att du känner dig friare i kroppen och i ditt sätt att vara genom lust och lekfullhet, sårbarhet och kraft. Alla dessa polariteter. Så när du kommer på kurs med mig så är det här vad du får uppleva i olika former.

Många som kommer är på sin första tantrakurs.
Det kräver lite mod att gå på tantrakurs för första gången och den vetskapen har både jag och mina fina medhjälpare. Så var försäkrad om att vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg under kursen. Du är i gott sällskap och vi välkomnar dig med öppen famn. Och känner du att du vill prata med mig inan du bestämmer dig, skicka ett mejl med ditt telefonnummer så ringer jag upp dig. 

Ja, det kommer det att vara. 
Ibland uppfattas tantra som extremt könspolariserat. Men eftersom vi har positiva respektive receptiva poler i våra chakran och dessa är olika för män och kvinnor så är det viktigt att få uppleva möten med motpoler under kursen. Det hjälper oss att identifiera oss med BÄGGE polariteter av feminint och maskulint i oss själva och det är vägen till balans i våra liv och relationer. 

Nej, det behöver du inte. 
Det här är din resa oavsett om du är i relation/er eller inte. Kommer ni som par kan ni välja att göra  övningar tillsammans. Kommer du själv gör du övningar ihop med andra deltagare. 

Eventuellt.
Det finns inget självändamål i att vara naken och för att delta i kursen behöver du aldrig ta av dig några kläder. Det kommer däremot att förekomma övningar där du kan välja att vara mer eller mindre påklädd, och även om du själv väljer att bära dina kläder kan andra välja att bära mindre eller inga alls, så att du har en acceptans för det.

Ja, du kan dela upp på två betalningar utan extra kostnad. 
För detta alternativ swisha 2.500 kr till 123 536 02 43 så är du anmäld. Mejla mig ditt namn, adress och telefonnummer efter du swishat.
Resterande 2.500 kr betalas innan kursstart. Samma avbokningsregler gäller som för fullbetalning.

Har du svårt att få ihop det ekonomiskt finns möjligheten att komma som medhjälpare, hör av dig om detta i så fall.

Ja, det kan du. 
Skicka mig ett mejl här med ditt och företagets namn, adress, telefonnummer samt org.nr. Fakturan ska vara betald innan du räknas som anmäld. Jag kallar dessa kurser för antingen personlig utveckling eller inre ledaraskapsträning, välj själv.

Jag är ansluten till epassi. 
 Du letar upp mig på deras sida och fyller i det belopp du vill använda. De skickar mig sedan ett mejl som är ditt kvitto. När jag fått det kontaktar jag dig via mejl. Jag kallar mina kurser i dessa fall för mental träning för stresshantering.

Allmänna villkor tantrakurs

Kursavgiften är 5.000 kr inkl moms.
Det ingår 2 nätter (fre-sön) i dubbelrum med hotellstandard (egen dusch och toalett på rummet) och all mat som är vegetarisk. Det börjar med middag på fredagen och avslutar med lunch på söndagen. Enkelrum finns mot tillägg på 395 kr.

Anmälan sker genom betalning av kursavgiften, antingen genom full- eller delbetalning. Anmälan är bindande och återbetalas inte om närmare än 14 dagar innan kursen. Avbokning innan dess återbetalas 50 % av kursavgiften. Ett tips är att teckna en extra reseförsäkring på din hemförsäkring som ersätter dig om du skulle behöva avboka kursen. Kostar inte mer än ett par hundra och räcker ett helt år.

Är du redo att tillåta dig känna 
den djupa intimitet och vilda passion 
som du längtar efter?

Kursavgift
Kursen är fullbokad denna gång.
Välkommen på tantra-retreat den 3-7 juli!
Läs mer här