Lev levande!

Den här resan är för dig som har gjort allt inre arbete, du har gjort meditationerna, du har varit på alla kurser, du har gått på healing och bearbetat trauma och ändå känner du dig fortfarande inte så levande som du vill känna dig. Du vill helt enkelt låsa upp hemligheterna till livet.

Har du försökt sexuell frigörelse?

Jag är Tantra-lärare och intimitetscoach och jag är här för att berätta om en otroligt spännande resa som inte bara är kul, utan också vägen till ditt fulla uttryck och där upplysning faktiskt också är en möjlighet.

Den skapades specifikt för att du ska få upptäcka djupare lager av din mänsklighet och din gudomliga essens på samma gång. Du kommer att kunna känna att det finns en outtömlig källa av energi inom dig som du kan aktivera när som helst.

Så, är du redo att öppna dörren till en oändlig värld av njutning och insikt här och nu, i din egen kropp?  

Nyckeln är sårbarhet

Känner du att du har svårt att våga njuta och ge dig hän helt och fullt eller få kraftfulla orgasmer eller skratta hejdlöst tills tårarna rinner eller gråta från djupet av dig själv eller skrika rakt ut i vredesmod så är det här du behöver börja.

När vi vågar möta våra svåra känslor såsom skam, sorg och ilska eller känslan av att bli övergiven och vara oönskad och oälskad och läker de sår som de gett, ja, då är vi fria att skapa en ny verklighet.

Ju mer du kan tillåta dina obekväma känslorna att få utrymme lika mycket kommer du att tillåta de orgasmiska och otroligt sköna känslorna att få plats och det är bredden och intensiteten i dem som faktisk ger dig njutning!  

Det är vad gör det möjligt för dig att bygga riktigt djup intimitet och närhet med andra samtidigt som du står djupt ankrad i dig själv. Du blir synlig och det är det mest sårbara tillståndet vi kan vara i och också det mest tillfredställande när vi väl blivit vän med våra känslor.

Hej! Jag är Sandra Bergman

Jag är tantralärare och intimitetscoach och jag är här för att varsamt bjuda in dig till dig själv på det mest njutbara sättet. 

Min erfarenhet av att jobba med intimitet och sexualitet sträcker sig över 14 år och min djupgående utbildning från en mängd inflytelserika lärare har format mig till en pålitlig guide på din inre resa för att låsa upp hemligheterna till ett mer levande och tillfredsställande liv.   

Jag har också studerat med shamaner i flera år, vilket har tagit mig på flera längre utbildningar och resor runt om i världen där jag har inspirerats och initierats och lärt mig se bortom det uppenbara.  

När du väljer att arbeta med mig får du inte bara en coach och lärare utan också en mentor som redan har gått den väg som jag nu leder dig på.   

Min unika förmåga att kombinera allvarliga ämnen med lätthet skapar en atmosfär av förtroende och en känsla av att bli sedd och accepterad precis som du är.

Det gör din inre resa till en möjlighet för personlig utveckling och djupare kontakt med dig själv och livet runt omkring dig.  

Hör Mia Haraldsdotter om våra sessioner tillsammans

Om den trygghet hon kände med mig

Vad som gjorde att hon kunde öppna sig så mycket

presenterar

Sensual MASTERY Program

Empowering Erotic Exploration & Reconnecting with Your Authentic Essence

 
Det här ingår i programmet: 
- 10 kraftfulla sessioner under 4 månader
- Varje session är 75 minuter
- Sessionerna äger rum från bekvämligheten i ditt hem så att du slipper åka någonstans
- Kraftfulla övningar mellan sessionerna som är specifikt skapade för dig för att stödja och fördjupa din process
- Delbetalning erbjuds

Omfamna ditt fulla uttryck

Djupa, varaktiga förändringar tar tid att utveckla.
Tillsammans ger vi oss ut på en transformativ resa där vi fördjupar oss i dina djupaste önskningar och löser upp de hinder som har hållit dig tillbaka. Varje session är utformad för att stämma överens med din unika resa och vägleder dig stadigt mot konkreta framsteg och djupgående förändringar.  

Under hela vår tid tillsammans kommer du att uppleva personliga förkroppsligande metoder och processer som är skräddarsydda för dina behov, så att du kan ansluta autentiskt till varje aspekt av ditt väsen och vårda hållbar omvandling inifrån.  

Det här programmet handlar inte bara om att göra förändringar på ytan - det handlar om att gå djupt in i dig själv för att väcka din passion och lust för livet på alla nivåer: sexuellt, emotionellt och andligt. Genom vårt arbete tillsammans kommer du att ta steget in i ditt fulla uttryck där du känner dig levande och i djup kontakt med dig själv, andra och livet självt.  

Är du redo att bryta dig loss från begränsningar och ta steget in i din sanna kraft? Följ med mig på denna djupt transformerande resa och återupptäck glädjen i att leva autentiskt, i linje med din sanna essens.  

Investering: 24.900 SEK  
Du har också möjlighet att välja en delbetalningsplan: 5150 SEK x 5 månader, vilket gör det mer tillgängligt utan att kompromissa med djupet i din upplevelse.

Röster från coachingklienter

 ""Jag älskar mig från en helt annan plats idag,   
inne ifrån hjärtat och jag finns här och stöttar mig.“ 

“Jag känner mig väldigt trygg med dig och kände verkligen att du läste av mig väldigt bra och utmanade mig lagom. Jag tycker du är väldigt lugn, mjuk och förtroendeingivande i din coachning.

Du har känt av och läst av mig på ett sätt som gjort att jag kunnat slappnat av och vågat ge mig hän i övningarna. Jag ser att mitt egenvärde har blivit bättre, jag lyssnar bättre till vad jag känner och vill.

Och när jag kommer i en situation där jag tidigare hade ”fallit ur” kan jag nu vara kvar i den, se att jag inte är ensam eller värdelös, jag har och får stöttning från den gamla visa kvinnan som håller mig och mitt inre barn.”

Mia
Klient

"Det känns verkligen som om du genuint bryr dig om mig och vill mig väl 
vilket gör att jag verkligen känner mig trygg med dig.“    

“Jag har uppskattat sessionerna med dig väldigt mycket och vill verkligen tacka för att jag fått 
den här möjligheten att möta mig själv under coachning av dig.            

Du fick mig att inse vad jag behöver och längtar efter samt hur jag kan få det 

och vad jag rent konkret kan göra.            

Jag känner också att jag mer och mer ifrågasätter hur jag vill leva resten av mitt liv 

och att jag vill börja ta steg mot en förändring.”

Elin
Klient

"I felt safe to express myself fully and felt    
personally connected to Sandra as my coach."  


“Sandra was able to provide and hold a safe space for me to express my needs and frustrations. 

I was impressed with how powerful each session was and how well 
each session connected to each other.          

I experienced the feeling of personal power, courage and having strong boundaries 

for the first time in my life, plus I experienced the potential inside of me to embody those to the fullest.       

Finally I expressed myself fully to my partner without fear which is the start of deeper intimacy.”

Tom
Klient

Om du känner att det här är det stöd du har väntat på men vill prata med mig innan du bestämmer dig...

...då är du välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal. Jag vet att det kan kännas personligt att prata om sex och intimitet med någon som du kanske inte har träffat tidigare och detta är för att du och jag ska känna om det är rätt för dig. Jag kommer att vara ärlig mot dig under vårt samtal och om jag känner att detta inte är helt rätt, kommer jag att säga det.  

Om just det här programmet inte är rätt för dig har jag andra alternativ som vi kan prata om så att du kan känna dig trygg med att du får rätt vägledning.

Vanliga frågor

Ja, det gör det.
I över tre år har jag coachat online, och resultaten är precis lika bra. Enda skillnaden är att du inte behöver resa till mig utan kan i bekvämligheten från ditt hem enkelt logga in på den zoom-länk som jag skickar dig. Sessionerna är lika djupa och helande som om vi varit i samma rum. 

Nej, det gör det inte.
Vårt arbete tillsammans har inget med nakenhet att göra. Det vi gör är att upptäcka var i din kropp som du har blockeringar som hindrar dig att uppnå det du längtar efter och lösa upp dessa. Det sker genom guidade upplevelser inuti din kropp och utan att du behöver beröra dig själv på något vis. Däremot kan vi komma överens om praktiker du utför själv hemma mellan våra sessioner som involverar både nakenhet och intimitet om det är i linje med vad du vill uppnå.

Min rekommendation är att lägga tid på att göra dina hemövningar övningar regelbundet en eller ett par gånger i veckan för det är så du långsamt får de bestående förändringar du vill ha. Tänk på att du håller på att omprogrammera dig till ett nytt sätt att vara intim och det tar tid.
Men detta är din resa och jag inbjuder dig att delta på det sätt som känns bra för dig. 

Ja, det kan du. 
Jag erbjuder delbetalning, se längst ner på sidan.

Ja, det kan du. 
Skicka mig ett mejl här med kontaktuppgifter (namn, adress, mejl) samt org.nr. Fakturan ska vara betald innan första sessionen.

Jag är ansluten till epassi.
Du letar upp mig på deras sida och fyller i det belopp du vill använda. De skickar mig sedan ett mejl som är ditt kvitto. När jag fått det kontaktar jag dig via mejl för att höra hur du vill använda dina pengar. Jag kallar dessa för mental träning för stresshantering.

Vår avtalstid börjar gälla från den första sessionen, som ska genomföras inom 4 veckor från köpdatum.
Avtalstiden gäller i ytterligare tre månader efter avslutad köpt period.
Därefter avslutas avtalet även om du har innestående sessioner.
Skulle det uppstå en akut situation där du behöver extra tid sker det i samråd med Sandra.  
Avbokning av sessioner ska ske minst 48 timmar innan, annars ses den som förbrukad.  
Genom din betalning godkänner du dessa villkor. 

 • Fullbetalning
 •  

  24900 SEK

   

  10 sessioner

  Köp nu
 • Våra sessioner äger rum från bekvämligheten och tryggheten i ditt hem
 • 10 sessioner totalt
 • Varje session är 75 minuter
 • Kraftfulla övningar mellan sessionerna som är specifikt anpassade till dig
 •  
 • Delbetalning
 • 5 payments of

  5150 SEK

  per month

  10 sessioner

  Köp nu
 • Våra sessioner äger rum från bekvämligheten och tryggheten i ditt hem
 • 10 sessioner totalt
 • Varje session är 75 minuter
 • Kraftfulla övningar mellan sessionerna som är specifikt anpassade till dig
 •