Djup intimitet & Vild passion

En tantrisk resa för att förena kropp, själ och ande så att du kan vara dig själv fullt ut.

Den här resan handlar om dig

Du förtjänar att ha djup intimitet och vägen dit är genom att läka de sår som tidigare har begränsat dig. Det handlar om att bli mer sårbar och kärleksfull, och jag lovar dig, det är en resa som är fullt möjlig och otroligt givande.  

Vi har nog alla känt tyngden av gamla känslor som skam och rädsla som vi har burit på alldeles för länge. Men nu är det dags att släppa taget om det förflutna och öppna upp för möjligheten att njuta av ännu mer passion, känslor och sexuell intimitet. Det handlar om att vara dig själv fullt ut utan att ständigt behöva anpassa dig eller prestera.    

Du kommer att få utforska och lösa upp rädslor och tidigare negativa upplevelser som kan ha legat i vägen för dig, till exempel en föreställning om hur du borde vara. Genom att göra detta kommer du att kunna förena din kropp och ditt sinne på ett sätt som gör att du djupt och intensivt kan njuta av den känslomässiga och sexuella intimitet som du förtjänar. Det är dags att låta dig själv blomstra och uppleva en intimitet som är både öm och passionerad.

Det handlar om dig och din resa mot en mer kärleksfull och njutningsfull intimitet, och jag är här för att stödja dig på vägen. Du är värd allt detta och mer därtill.

Katrin, deltagare i programmet.

Du är fantastiskt inkännande och jag har känt mig så hållen av dig, Sandra. <3

Programmet gav mig en fantastisk fortsättning på det jobb jag gjort med mig själv under min fyraåriga utbildning till Psykosyntesterapeut. Jag upplever en större närvaro och känner mig mer autentisk när det kommer till det sexuella mötet med en man, något jag verkligen längtat efter.

Jag har fått bättre kontakt och förståelse för min sexlust. Den har alltid funnits men nu vågar vara mig själv fullt ut. Har tidigare anpassat mig efter min partner.

Och jag vill bra säga till dig som fundera på att gå programmet att tveka inte...det är en fantastisk möjlighet för att lära känna dig själv på ett så spännande plan!

Det här är min inbjudan...

...till att ge dig själv möjligheten att blomstra!

Hej! Jag är Sandra Bergman

Som tantralärare och intimitetscoach finns jag här för att varsamt bjuda in dig till dig själv och till den djupa intimitet och vilda passion du längtar efter.   

Jag bryr mig verkligen om dig.  
Jag vill att du ska tillåta dig själv att ha djup och nära intimitet.  Jag vill att du ska vara bekväm med alla sidor av din sexualitet.  Jag vill att du ska växa kraftfullt och djupt rotad i dig själv. 
För jag vet hur viktigt det är för att kunna njuta av livet till fullo.    

Jag har 14 års erfarenhet och många års utbildning inom tantra, sexualitet och intimitet. Det började med sexsibility-coach följt av några av de mest omfattande utbildningarna i världen idag inom tantra och sexualitet, bland annat med Layla Martin och Ma Ananda Sarita.    

Jag har också studerat med schamaner under flera år, vilket har tagit mig på flera utbildningar och resor runt om i världen där jag har blivit inspirerad och initierad vilket hjälper mig att se den större bilden.  

Tack vare alla utbildningar och att ha gjort mitt inre arbete vet jag hur jag ska vägleda dig på ett tryggt sätt som är unikt för mig, och har hjälpt hundratals människor hittills.

Så min inbjudan är att slå följe med mig ett stycke på din kanske största inre resa någonsin.

Låt livet flöda av nektar...

Varje månad kommer vi att utforska ett nytt tema genom lektioner och övningar som låter dig släppa taget om mönster och övertygelser du har och som verkligen inte fungerar när du vill känna livet pulsera i dig.

Du får lära dig nya sätt att vara i kontakt med dig själv och du får vägledning genom den snåriga skogen av känslor, präglingar och annat som det är dags att släppa taget om så att du kan vara den sexuella, kraftfulla, naket sårbara, kärleksfulla och lekfulla människa som du föddes som.  

Du lär dig alla färdigheter du behöver genom online-kursen som sträcker sig över 6 månader.  

Du går från kursen med de verktyg och färdigheter som du behöver för att leva ditt fulla uttryck och i djup kontakt med källan av liv.  

MODULERNA

1. SJÄLVKÄRLEK

Portalen in i tantra och till vår förmåga att känna djup intimitet med någon annan och med universum börjar med att vi älskar oss själva och kan hålla oss själva med medkänsla oavsett vad som dyker upp på vår väg. Överflödet delar vi sedan med andra och med allt. Här får du vägledningen till den inre kärleken.

2. HELA DIN HISTORIA

De budskap du fick om dig själv under din uppväxt styr ofta dig och din sexualitet som vuxen. Här får du skriva om din sexuella historia och återta grunden till en integrerad sexualitet. Du får också lösa upp de mönster du har med från barndomen så att du blir fri att vara den du egentligen är.  

3. TANTRISK SEXUALITET

Sex kan vara en portal till gudomlig njutning och ett högre medvetande. I tantra förenas det maskulina och det feminina och blir en gudomlig väg där din fysiska verklighet möter det andliga. Du får genom olika tantriska ritualer göra en resa som tar dig djupare än du kanske någonsin varit och till oanade höjder .

4. EMOTIONELLT FLÖDE

Känslor är liv och när vi låter alla våra känslor få flöda fritt upplever vi en känsla av att vara levande. Det ger oss också en djup kontakt med livet och det är en förutsättning för att kunna öppna upp för djup intimitet. I detta ingår också at hämta hem förlorade själsdelar så att du blir mer av dig själv.

5. SÅRBARHET & INTIMITET

En av de svåraste men viktigaste sakerna vi vill bemästra när det kommer till riktigt djup intimitet och närhet är förmågan att kunna vara sårbar, att bli sedd och att se. När du löser upp de områden där du håller dig själv tillbaka öppnar du dig för att leva i ditt fulla uttryck.

6. SEXUELL ENERGI

Vi har förmågan att manifestera precis allt vi vill ha och det är en av de gudomliga aspekterna i att vara en människa. Här vägleds du i ritual som låter dig manifestera på det mest njutbara, expansiva sätt. Du får också lära dig att hålla stora mängder sexuell energi som en väg till förening med det gudomliga.

Det här ingår i kursen

1.

Fantastisk online-kurs

Under loppet av 6 månader kommer innehållet långsamt att släppas till dig. Totalt är det 6 moduler på 4 veckor vardera. De två första modulerna får du nytt innehåll de tre första veckorna följt av en veckas integrering. Den fyra följande moduler ger dig nytt innehåll varannan vecka så att du i lugn och ro hinner med.  

2.

Inspelade lektioner

Med varje nytt innehåll får du förinspelade video-lektioner som är fulla med kunskap och fördjupning för den modulens tema. Dessa ger dig en vidgad förståelse för varför du fastnar på viss områden och visar hur du löser upp det för att bli den du vill vara.

3.

Inspelade övningar

Du får med varje nytt innehåll inspelade meditationer och övningar där många visas i en videodemonstration. Det följer oftast med en tillhörande ljudfil som vägleder dig igenom övningen så att du bara kan släppa taget och följa med. En del har även en PDF för ytterligare förtydligande.

Eva Ekberg, deltagare i programmet.

Vill verkligen tacka dig Sandra för en otroligt djupgående kurs!

Det finns verkligen möjlighet att välja hur djupt, hur mycket och hur länge jag önskar gå inom mig själv. Trots att jag tränat mig i personlig utveckling i många år så öppnar din kurs sidor, känslor och insikter hos mig.      

Passion har funnits med mig i mitt liv men att koppla ihop det med sexualitet och glädje är nytt för mig. Jag känner mig pånyttfödd. Mer levande och förstår mig själv mer.        

Sååå tacksam och jag rekommenderar Sandra varmt!

Vad säger andra om att jobba med mig?

Mia berättar om coaching med mig

Sara om tantrakurs med mig

Röster från coachingklienter

 ""Jag älskar mig från en helt annan plats idag,   
inne ifrån hjärtat och jag finns här och stöttar mig.“ 

“Jag känner mig väldigt trygg med dig och kände verkligen att du läste av mig väldigt bra och utmanade mig lagom. Jag tycker du är väldigt lugn, mjuk och förtroendeingivande i din coachning.

Du har känt av och läst av mig på ett sätt som gjort att jag kunnat slappnat av och vågat ge mig hän i övningarna. Jag ser att mitt egenvärde har blivit bättre, jag lyssnar bättre till vad jag känner och vill.

Och när jag kommer i en situation där jag tidigare hade ”fallit ur” kan jag nu vara kvar i den, se att jag inte är ensam eller värdelös, jag har och får stöttning från den gamla visa kvinnan som håller mig och mitt inre barn.”

Mia
Klient

"Det känns verkligen som om du genuint bryr dig om mig och vill mig väl 
vilket gör att jag verkligen känner mig trygg med dig.“    

“Jag har uppskattat sessionerna med dig väldigt mycket och vill verkligen tacka för att jag fått 
den här möjligheten att möta mig själv under coachning av dig.            

Du fick mig att inse vad jag behöver och längtar efter samt hur jag kan få det 

och vad jag rent konkret kan göra.            

Jag känner också att jag mer och mer ifrågasätter hur jag vill leva resten av mitt liv 

och att jag vill börja ta steg mot en förändring.”

Elin
Klient

"I felt safe to express myself fully and felt    
personally connected to Sandra as my coach."  


“Sandra was able to provide and hold a safe space for me to express my needs and frustrations. 

I was impressed with how powerful each session was and how well 
each session connected to each other.          

I experienced the feeling of personal power, courage and having strong boundaries 

for the first time in my life, plus I experienced the potential inside of me to embody those to the fullest.       

Finally I expressed myself fully to my partner without fear which is the start of deeper intimacy.”

Tom
Klient

Allt du behöver

Här får du alla verktyg och all guidning du behöver för att omfamna HELA din sexualitet på djupet.

Du får lära dig att bygga upp trygghet och kärlek till dig själv och bjuda in din kropp och  dina känslor att släppa taget om allt som håller dig tillbaka från att leva ett liv i passion, lust, kärlek, extas, njutning och ett överlämnande till livet självt.    

Du får en hel online-kurs med djupgående, kraftfulla guidade övningar som du från hemmets lugna vrå gör när det passar dig och som stödjer dig att verkligen blomstra sexuellt!

Vanliga frågor

Det här kursen är för dig som vill bli mer LEVANDE!  
Kursen täcker in så många olika aspekter av din sexualitet att när du följer processen i kursen så kommer du att kunna vara dig själv fullt ut, både känslomässigt och sexuellt. Inget mer hålla tillbaka och anpassa dig, utan friheten att vara allt du är.

Under loppet av 6 månader kommer innehållet långsamt att släppas till dig. 
Totalt är det 6 moduler på 4 veckor vardera. De två första modulerna får du nytt innehåll de tre första veckorna följt av en veckas integrering. Resterande fyra moduler ger dig nytt innehåll varannan vecka.

Varje innehåll består av inspelade video-lektioner 
fulla med kunskap, fördjupning och vidgad förståelse för den modulens tema. Du går igenom dessa i din egen takt.

Dessutom får du mängder med inspelade guidade meditationer och övningar där många visas i en video-demonstration med tillhörande ljudfil som vägleder dig igenom övningen. En del har även en PDF för ytterligare förtydligande.

Räkna med att lägga ca 1-2 timmar per vecka på programmet, inklusive övningar. 

Du kan också välja till privata sessioner med mig (kostar extra) där vi gör processer som accelererar dig framåt i kursen så att du hela tiden gör framsteg på din resa mot att omfamna hela ditt uttryck, både sexuellt, känslomässigt och andligt.

Du kan gå med när som helst och din första vecka öppnas direkt.

Nej, det behöver du inte.
Det här är en personlig resa för dig oavsett om du är i relation/er eller inte. Alla övningar är utformade att göra själv utan partner.

Kursen är utlagt på 6 månader så inbjudan är att följa den rytmen och göra en modul i månaden.

Du har tillgång till allt material i ett helt år! 

Min rekommendation är att lägga 1-2 timmar varje vecka för att se lektioner och göra övningar. Det är så du långsamt gör de bestående förändringar du vill ha. Tänk på att du håller på att omprogrammera dig till ett nytt sätt att vara intim och det tar tid.  

Men pressa dig inte till något, utan min inbjudan är att delta på det sätt som känns bra för dig. Det kan innebära att du tar perioder med stillhet och vila då du inte är med på något i kursen. Detta kommer naturligt att följas av perioder då du vill göra mer eller allt, och det är den naturliga rytmen i våra liv. Det är därför du har kursen i ett helt år.

Investeringen är 15.900 kr inkl. moms.
Du kan köpa till privat coaching, 3 sessioner för ytterligare 9.900 kr (totalt för hela online-kursen PLUS tre coaching-sessioner = 25.800 kr).

Ja, det kan du.
Se de alternativ som finns nedan.

Ja, det kan du.
Skicka mig ett mejl här med kontaktuppgifter (namn, adress, mejl) samt org.nr. Så snart du betalat startar ditt program.

Nej, det gör det inte.
Du får direkt tillgång till material i kursportalen och därför återbetalas inget efter ditt köp.

Jag litar på att du är redo att göra jobbet när du går med och jag vet att om du fullföljer lektioner och övningar så KOMMER DU att känna en förändring i din kropp och i ditt sätt att våga vara mer av dig själv gällande autenticitet, närhet och sexualitet.

Köp till privat coaching!

Jag vet hur lätt det är att köpa en kurs för att vilja ha en förändring och sedan aldrig gå klart den...

Därför erbjuder jag dig FULLT STÖD OCH GUIDNING genom tre privata sessioner med mig.

Det gör att du får så mycket lättare att fortsätta din resa mot djupare intimitet även när motståndet kommer upp (för det gör det, förändring är läskigt...)

Du kan köpa till tre privata coaching-sessioner med mig att använda när du vill under kursen. 
Det är djupgående sessioner där vi gör processer som accelererar dig framåt i kursen så att du hela tiden gör framsteg på din resa mot att omfamna hela ditt uttryck, både sexuellt, känslomässigt och andligt.  

 • Fullbetalning
 •  

  15900 SEK

   

  Hela online-kursen på 6 månader

  Köp nu
 • Delbetalning
 • 6 payments of

  2750 SEK

  per month

  Hela online-kursen

  Köp nu
 • Fullbetalning
 •  

  25800 SEK

   

  Hela online-kursen PLUS tre privata sessioner

  Köp nu
 • Delbetalning
 • 6 payments of

  4390 SEK

  per month

  Hela online-kursen PLUS tre privata sessioner

  Köp nu