Hur agerar du på ditt JA som kommer inifrån dig själv? 👣

Posted On Dec 14, 2021 |

Du har länge, länge känt den där starka längtan efter närhet och kärlek. Vad är det som håller dig tillbaka?

Du har länge, länge känt den där starka längtan efter närhet och kärlek. Du kan känna med varje del av din själ hur underbart det vore att dela livet med någon som du kan vara helt öppen och ärlig med. Hur skönt det skulle kännas i hela dig. Någon som du kan släppa in helt och fullt i ditt hjärta och veta att du är trygg. 

Du längtar efter underbar intimitet som väcker den där glöden i dig, som får dig att vilja överlämna dig till stunden, hettan och kärleken. Där du känner att lekfullhet och vild passion blandas med stilla ömhet och värme. 

Så vad är det som hindrar dig från att skapa de här relationerna i ditt liv?

Vad är det som håller dig tillbaka?

Och hur skulle livet se ut om du tillät dig att ha det?

Se och känn hur du skulle känna, vem du skulle vara om du hade den här intima nära relationen. Verkligen ge dig hän i känslan. Och fråga dig sedan, vad är det som hindrar mig från att skapa det här i mitt liv?

Vet att vi är skapare, vi har oändlig kapacitet att skapa precis det vi vill ha. Och det börjar med en längtan. Exakt hur ser din längtan ut?

Nästa steg är att börja ta steg mot det vi vill uppnå. Så hur ser ditt nästa steg ut? Vad kan du göra för att ta dig närmare den djupa relation du vill ha?

Det finns massor av människor som har en längtan och som vet precis vad de vill ha. Det som däremot skiljer dem från de som faktiskt uppnår sina drömmar är deras agerande. 

Antingen så fortsätter du att hålla dig inom det som är vant och tryggt och säkert och skapar därifrån. Med allra största sannolikhet kommer du inte att åstadkomma det du vill, för om du fortsätter göra det du alltid gjort skulle du redan ha nått dit, eller hur?

De som däremot lyckas med det de förutsatt sig har expanderat och gått utanför sin komfort-zon. Och det kan du med. 

Genom att se vilka steg du behöver ta för att våga släppa in någon så djupt in i dig, och sedan börjar TA de stegen, att verkligen agera, trots att det är läskigt och skrämmande och osäkert, kommer att ta dig dig. Med all sannolikhet så kommer du att kunna skapa precis det dig vill. Men, det kräver mod. Mycket mod. Så jag skulle vilja säga att det som skiljer de som inte uppnår sin dröm mot de som faktiskt  gör det, är just MOD.

Mod att våga gå emot sina invanda beteenden och mönster med alla starka känslor som det drar med sig, och mod att våga möta dem när de kommer. 
Mod att våga säga och göra saker på ett nytt kanske väldigt obekvämt sätt. 
Mod att våga följa sin dröm och med det utsätta sig för obehagliga känslor, i vetskap om att förmågan att känna allt är en viktig ingrediens. 
Mod att backa sig själv helt och fullt i att nå fram, och det kan innebära att ta hjälp av någon annan eller hitta ett sammanhang där det stödet finns.

Så hur gör du för att finna modet att ta de där stegen som du behöver för att skapa intimitet och närhet i ditt liv? 

Vad är det för något du behöver utsätta sig själv för, utanför din komfort-zon, som hjälper dig att expandera och utveckla den du är?

Det finns 100 sätt och fler att komma med ursäkter och undanflykter för att slippa ta de där obehagliga stegen. Och det är helt ok! Du behöver inte göra någonting alls om du verkligen inte vill. 

Men jag tror att du som läser det här ändå någonstans håller på att hitta modet att våga vandra de här vägen. Du har din längtan, du ser vad du behöver förändra och står lite vilsen och velande vid starten. 

Här kommer min inbjudan till dig.

I årsprogrammet Våga vara intim får du titta på dina ursäkter, allt det som håller dig tillbaka, och rensa bort dem. Läka orsakerna, de trauman och chocker du utsatt för. Och börja bygga upp din egen styrka, din egen motståndskraft mot dina egna tankar och dina inre programmeringar.  

Därefter, när vi rensat och städat ut, fyller vi på med nya erfarenheter av närhet, kärlek, glädje, lust, passion, vildhet, njutning och intimitet. Vi skapar nya relationer både i oss, i våra nervbanor, och utanför oss, i relation till de andra i gruppen. Vi använder cirkeln som näring till vår längtan, kraften i den till att väcka passion och lust, gemenskapen och speglingarna vi möter som en reflektion av oss själva. 

Vi är inte så olika trots allt. De allra flesta av oss drivs av samma längtan av att älskas, höra till och känna oss trygga. Och här, i den här trygga cirkeln, får du möjlighet att uppleva allt det här i din egen takt och på det vis som är bäst för dig. Och cirkeln håller dig och låter dig vila, mjukna, öppna upp, varsamt och försiktigt. 

Så känn in hur det skulle kännas, att vara i ett sådant tryggt sammanhang där du får börja skapa om hur du har relaterat till intimitet och göra det på ett sätt som tar dig dit du vill. 

Det kan vara att du tvekar, är det här verkligen rätt sätt, rätt person, rätt sammanhang? Den frågan vet bara du svaret på. 

Vill du vara med är anmälan öppen och just nu får du utöver ett bra pris och möjlighet till låg månadskostnad dessutom 4 sessioner med mig under 2022 där vi specifikt går in och ger dig det stöd du behöver mest just då. 

Dessutom ingår mitt 4-veckors online-program Våga vara intim så att du kan påbörja resan hemma innan vi börjar.

Varmt välkommen om du känner att JA inifrån dig! 

Categories: Årsprogram 2022