Är det här du efter Årsprogrammet?!" 🌟🔥😍❤️

Posted On Dec 11, 2021 |

Hur skulle ditt liv kunna se ut efter du integrerat alla delar av dig själv?

Se dig själv om ett år. Du har precis avslutat sista modulen på årsprogrammet Våga vara intim, och wow, vilken resa det har varit! Du ser tillbaka på början där du ofta kände dig tafatt i intima relationer, du kände dig osäker på hur du egentligen skulle tas emot, hur du skulle få riktig djup kontakt med någon annan. Du minns så väl känslan av utanförskap och att ”alla andra” verkade så lyckliga och fria. 

Du hade gjort en massa inre arbete innan, gått kurser, mediterat, kanske dansat eller yogat. Så du hade en viss bekvämlighet i din kropp redan. Men när det kom till att våga öppna upp alla delar av dig själv, nä, där tog det stopp. Samtidigt längtade du så mycket efter att få komma någon riktigt nära, både fysiskt och känslomässigt. Så du tog steget och anmälde dig till det här programmet, för att ge dig själv det stöd och den gemenskap som du visste skulle ta dig dit. 

Efter första modulen kände du kanske för första gången en verklig gemenskap med bröder eller systrar eller syskon. Du hade fått tryggheten i att våga sänka din gard och vara sårbar. Och du tog emot så mycket kärlek i det! Du fick också på ett oskyldigt sätt undersöka din tidiga relation till din sexualitet och skapa en ny sexuell historia, som passar bättre med den du vill vara i dag. Du fick sluta fred med de brister du kände under din uppväxt, vilket gjorde att du fick mycket mer medkänsla för dig själv. 

Efter den andra modulen kände du dig så stärkt i att vara du mer fullt ut. Du hade fått känna din egen kraft, hållen av dina bröder eller systrar eller syskon, möta dina vilda primala och ganska läskiga uttryck, och så mycket du njöt av det! Din sexualitet och passion fick flöda fritt under helgen och det kändes så underbart! 

Tredje modulen var så renande och helande, du kunde verkligen på djupet känna alla de där obehagliga känslorna som du verkligen undvikit, du kände att du hade modet att våga vara med dem. Och vilken skillnad det har gjort för dig i mötet med andra! Du vågar uttrycka dig på ett helt nytt sätt, du vågar visa vad du känner och vill, be om saker som du aldrig gjort förut. Och den kärlek och glädje du känner för de andra i cirkeln är så starkt och närande.

Så var det äntligen dags att mötas alla tillsammans, systrar, syskon och bröder. Och vilken helg det blev! Du kände verkligen hur mycket du förändrats och mognat under det här året.  Du upplevde möten med andra som var så djupa, så intima, så helande och fulla av kärlek på ett sätt som var helt nytt för dig. Ni lekte, skrattade, dansade, berörde, andades och levde ihop dessa dagar på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Ditt hjärta kändes helt öppet och både gav och tog emot, alla upplevelser, utan att stänga av. 

Och nu när du blickar framåt ser du livet som ett äventyr, med dig i huvudrollen, där du skapar precis det liv du för ett år sedan kände var så långt borta och samtidigt längtade så starkt efter. Nu vet du att det är möjligt, du är redan på god väg. Och du litar på dig själv, att du kan hantera vad än livet presenterar för dig. Du vet att du kan skapa de djupa, intima, nakna, råa och passionerade relationer precis som du vill ha dem. 

Det här skulle kunna vara du, om du väljer att ta steget. 

Fråga dig själv, vad är du beredd att göra för att skapa allt det du längtar efter? 

Vilka känslor är du redo att möta?

Hur mycket av kraften i dig törs du känna?

Hur sexuell tillåter du dig att vara?

Hur levande vill du känna dig?

Vad behöver du för att VÅGA VARA INTIM?

Jag och de andra i cirkeln är här för att stötta dig, hålla dig, utmana dig och lyfta dig på den här resan. 

VÄLKOMMEN att ta din plats i cirkeln! ❤️

Sandra ❤️

Categories: Årsprogram 2022