m

Live Webinar 20-22 mars

Gratis webinar - Tantra och intimitet

Det finns två saker du inte kan undvika om du vill hålla på med tantra.  Det första är sexualitet. Det andra är känslor.

Den sexuella energin är den som stiger i din kropp genom dina chakran och som ger dig den näring du behöver för ett blomstrande liv där du känner djup tillfredställelse på alla plan.

På sin väg upp sätter energin igång flödet i dina känslor, vilket är en viktig nyckel på din tantriska väg, för avstängda och stagnerade känslor är oftast anledningen till att du har svårigheter med intimitet, närhet och sexualitet.

Sammantaget är sexualitet och känslor två mycket viktiga aspekter som du behöver omfamna och som gör dig så full av liv och ger dig den närhet och passion du vill ha.
Och, det här är precis vad du får lära dig mer om under dessa dagar!

Varje dag bygger på den föregående så att du fördjupar din kunskap om hur tantra kan hjälpa dig till den känslomässiga och sexuella närhet du vill ha.
 

Vi håller på ungefär en timme varje dag och registrerar du dig får du också en länk till inspelningen som du kan se den veckan ut.

    Wednesday March 22 , 2023

    At 07:00 PM CET

    Live Webinar Session has ended now.

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

Vem är jag som bjuder in dig?

Hej! Jag är Sandra Bergman

Jag är här för att mjukt bjuda in dig till dig själv och till den djupa och samtidigt vilda intimitet du drömmer om och längtar efter.

Jag bryr mig verkligen om dig. 
Jag vill att du ska tillåta dig att ha djup och nära intimitet.
Jag vill att du ska vara bekväm med alla sidor av din sexualitet.  
Jag vill att du ska växa dig kraftfull och djupt grundad i dig själv.
För jag vet hur viktigt det här är för att du ska njuta av livet fullt ut.  

Jag har själv gjort mitt inre arbete så jag vet hur jag ska vägleda dig på ett tryggt sätt som är unikt för mig vilket hjälper dig att uppleva närhet, kontakt och intimitet på en djupare nivå än du kanske någonsin har känt.

I 14 år har jag hållit workshops och sessioner i intimitet och sexualitet. Det började med en utbildning till sexsibilitycoach som sedan följdes av några av de mest omfattande utbildningarna i världen idag inom tantra och sexualitet, bland annat med Layla Martin och Ma Ananda Sarita.

Jag har också studerat med schamaner i flera år vilket har tagit mig med på ett flertal längre utbildningar och resor runt om i världen där jag har inspirerats och initierats.

All denna utbildning och erfarenhet har gett mig ett omfattande bibliotek med metoder för en mängd olika svårigheter som du får ta del av under vår tid tillsammans.  

Så min inbjudan är att låta mig följa dig en bit på din kanske största resa någonsin.

Vill du känna mer njutning, känslor och liv i din kropp?

Låt livet flöda av nektar...

Använd din  sexualitet för att frigöra DIG SJÄLV så att du kan ha ett passionerat sexliv och riktigt djupa intima relationer! 

Om du känner att du sitter fast,  du kanske har för lite sex, för få människor i ditt liv som du kan vara helt öppen och ärlig med eller kanske du håller dig tillbaka för att inte var för mycket, så är min inbjudan att använda din sexualitet som vägen till ett nytt sätt att vara DU. 

När vi släpper taget om gamla mönster och beteenden vi har som inte längre tjänar oss utan snarare håller oss tillbaka, ja, då händer det grejer! 

Vi kan plötsligt känna hur ryggen blir rakare och hur vi vågar säga det som vi tidigare inte vågade. Vi vågar ta kontakt med den där personen vi kikat på i smyg ett tag eller föreslå nya sätt att ha sex på i en relation. Vi vågar be om det vi vill ha och våra relationer blir mer djupa och tillfredsställande.   

VI har SÅ MYCKET att vinna på att omfamna hela vår sexualitet och jag visar dig gärna den tantriska vägen!